Már nem jó vele? Cserélje le!

 

cserelje_le_ketto

Eleinte tökéletesnek látta – bizonyára az is volt. A vele töltött felejthetetlen éjszakák után reggelente feltöltődve, vidáman indult neki a napnak. Úgy érezte, szétfeszíti az energia, és a munkahelyén sincs lehetetlen feladat. Napközben már az estét várta, hogy újra együtt lehessen vele.
De aztán telt-múlt az idő,hónapok, évek, és egyre több hiba került felszínre..Olyan dolgok,amelyek eddig sosem tűntek fel. Eleinte még győzködte magát, mondván, biztosan Önnel van a baj, de aztán egyre roszabb lett, és világossá vált, hogy ez nem lehet csak az Ön hibája. Már nem érzezte vele olyan jól magát, sőt ha őszinte akar lenni önmagához, talán… meg is unta egy kicsit.

Persze, fájdalmas a felismerés, de ha már így alakult, ne keseregjen túl sokáig, inkább cserélje le! Az nem kifogás, hogy már megszokta: itt most az egészség és a kényelem a tét!

Hogy”kiről”is beszélünk? Természetesen az elnyűtt, kifeküdt, és valószínűleg poratkáktól hemzsegő régi ágymatracáról, amit már rég ki kellett volna dobnia, de különböző okokra hivatkozva még mindig nem tette meg.

 A kényelem jár Önnek!
Ugye Önnek is kellemetlen,hogy nap mint nap sajgó nyakkal vagy derékkal ébred , hogy reggelente, az ágyból kikelve még erőteljesebben kínozza az allergia mint egyébként?
Újra öné lehet az energiától feltöltött gondtalan reggelek érzete,ha beruház egy új, jó minőségű ágymatracba.

 Válassza az Önnek legmegfelelőbbet
Mivel a piacon óriási a választék,bizonyos matracok hasonlóak míg mások teljesen különbözőek,szeretnénk segítséget nyújtani a megfelelő ágybetét kiválasztásában.

 Hogy hogyan is kezdje a keresést?
Ha biztosra akar menni végig kell gondolnia hogyan szeret pihenni,oldalt,hason,háton esetleg mindenhogy.Nem mindig a kemény matrac az igazi…Bárhol is vásároljon mindenképp próbáljon ki több változatot,az alvásmódjának megfelelő pózban feküdjön a matracon legalább 5 percig.Egy jó matrac felveszi a test vonalát és a gerinc természetes “S” formáját megtartja,így csökkentve a gerinc,hát,és izom fájdalmakat.Az ágybetét huzata lehetőleg antiallergén legyen.

 Ha általában hanyatt fekve alszik …

…keményebb ágyra van szüksége. Ebben a testhelyzetben a testsúly az egész ágy felületén oszlik el, de a gerincnek erős alátámasztásra van szüksége.

 Ha általában hason fekve alszik …

…válasszon közepesen kemény matracot, amely felveszi a teste alakját, és egyenletesen osztja el a testsúlyt. Az Ön számára ez a legmegfelelőbb matrac, a puhaság és a keménység gondosan kialakított kombinációja kényelmet, mégis kiváló gerinc alátámasztást biztosít.

 Ha általában az oldalán fekve alszik …

…válassza a legpuhább matracot, hogy védje a vállát, a csípőjét és a bokáját. A túl kemény matracon való alvás zavarhatja a vérkeringést, ezért Ön egész éjszaka forgolódik, vagy akár fel is ébredhet.

 Ha általában többféle testhelyzetben alszik …

…azt tanácsoljuk, puha vagy közepesen kemény matracot válasszon, amely nem sérti a kiálló testrészeket vállat, csípőt, térdet, stb.. Ha aggódik, hogy esetleg nem jól dönt, akkor vásároljon olyan matracot, amely egyik oldalán puhább,a másikon pedig keményebb. Így könnyedén a keményebb vagy a puhább oldalára fordíthatja.

Többé nem kell attól tartania, hogy véletlenül nem a megfelelő matracot választja.
A matrac kiválasztásakor ne az ár legyen az egyetlen feltétel! Manapság kiváló minőségű matracot kaphat kevesebb pénzért.

This entry was posted in hasznos ötletek. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.